OBS! Schackträning på Hökåsenskolan nedlag

Schackträning på Hökåsenskolan avslutades i december 2016. Intresserade barn hänvisas istället till Västerås Schackkklubbs centrala verksamhet (Källgatan 9A), se www.vasterasschack.se.

Informationen nedan finns fortfarande kvar av historiska skäl.

Schackträning på Hökåsenskolan

Hemsida för Västerås Schackklubbs träningar i Hökåsenskolan. Alla elever på skolan är välkomna!

Tid Onsdagar 15.30-16.30
Plats Hökåsenskolans matsal

Medlemsavgiften 2016 är 100 kr för barn och då blir man medlem i Västerås Schackklubb. För nya medlemmar som börjar på höstterminen så utgår halv avgift (dvs, 50 kr för barn). Man behöver inte betala direkt - kom gärna och prova 2-3 gånger först och se ifall det är kul!

För de som vill träna ännu mer finns nybörjarträning i Västerås Schackklubbs klubblokal (Källgatan 9a), måndagar 17.00-18.15 och onsdagar 17.00-18.15, och det finns även mer avancerade träningsgrupper (se VSKs hemsida). För träning i klubblokalen tillkommer en träningsavgift på 200 kr per år. Prova gärna!


Aktuellt just nu:

Lör 29 Okt Tävling Månadstävling Lättsam förmiddagstävling för VSK-spelare i VSKs klubblokal (Källgatan 9A). Indelning efter spelstyrka, och detta är en utmärkt tävling för dig som vill börja tävla i schack! Ingen föranmälan krävs, men kom i tid. Se inbjudan för mer information.
Sön 30 Okt Tävling Hallsbergs JGP i Virsbo. För anmälan, se denna länk. Vid problem med lösenord, kontakta jo@vatn.se.
Ons 2 Nov Ingen Träning Höstlov
Lör 19 Nov Tävling Skol-DM (individuellt) i Västerås. Anmäl dig direkt på U-schacks hemsida!
Lör 26 Nov Tävling Månadstävling Lättsam förmiddagstävling för VSK-spelare i VSKs klubblokal (Källgatan 9A). Indelning efter spelstyrka, och detta är en utmärkt tävling för dig som vill börja tävla i schack! Ingen föranmälan krävs, men kom i tid. Se inbjudan för mer information.

Mer information om tävlingar och andra aktiviteter hittar du i kalendern, samt på U-schacks och Västerås Schackklubbs hemsidor. Vill ni vara med på på någon tävling, hör av er till mig (jo@vatn.se). Att tävla är både kul och ett bra sätt att bli en bättre schackspelare.


Dagens problem: